Rioolvliegjes in Venlo

Rioolvliegjes in uw woning? J.G. Riooltechniek heeft voor u dé oplossing in huis. Rioolvliegjes, die ook wel motmuggen worden genoemd, zijn kleine vliegjes die rondom het toilet of stilstaan water zitten. Hoewel ze niet steken, kunnen ze wel voor andere overlast zorgen. Zo zijn ze niet hygiënisch en kan hun aanwezigheid zelfs gevaarlijk voor uw gezondheid zijn. Heeft u in Venlo last van rioolvliegjes? Kom dan meteen in actie en schakel ons in. Grote kans dat er een verstopping of zelfs een rioollekkage aan ten grondslag ligt.

Wij hebben jarenlange ervaring met het verwijderen van rioolvliegjes. Stilstaand water met organisch materiaal is de ideale leefomgeving voor deze latrinevliegjes. Door het lek in het riool te repareren kunnen motmuggen niet meer ontsnappen. Op deze manier zult u hier geen last meer van hebben. Eventueel achtergebleven rioolwater en organische resten moeten opgeruimd worden en u zult merken dat u binnen enkele dagen helemaal van de latrinevliegjes af bent.

Rioolvliegjes door rioollekkage

Een rioollekkage zorgt ervoor dat er een open verbinding met het riool ontstaat. Dit verontreinigde water trekt vervolgens de rioolvliegjes aan. Omdat de motmuggen veel gevaarlijke bacteriën met zich meedragen, kunnen ze uw gezondheid in gevaar brengen. Kom daarom zo weinig mogelijk in aanraking met de motmuggen. Een rioolreparatie of zelfs een rioolrenovatie is nodig

Heeft u in Venlo onze hulp nodig? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 085 - 106 14 57 om telefonisch een afspraak te maken of vul ons contactformulier in. Wij staan voor u klaar!