Rioolreiniging Venlo

Als rioolspecialist verzorgen wij preventieve rioolreinigingen in Venlo en omgeving. Met een schoon riool is de kans op een verstopping, verzakking of lekkage veel kleiner. Het reinigen van uw riool kan zonder overlast. Wij voeren dit namelijk uit zonder hak- en breekwerk. Het is een klus die veel narigheid voorkomt! Er zijn verschillende manieren om rioolreiniging uit te voeren. Wij maken in Venlo en in de buurt van Venlo dagelijks gebruik van zowel mechanische rioolreiniging als rioolreiniging door middel van hogedrukreiniging.

Rioolreiniging soorten

Mechanische rioolreiniging is geschikt om afvoerleidingen binnenshuis te reinigen. Onze monteurs frezen de afvoersystemen schoon tot de leidingen weer hun oorspronkelijke diameter hebben. Voornamelijk kalkaanslag wordt met deze rioolreiniging verwijderd. Verder gebruiken we hogedrukreiniging. Met waterdrukreiniging kunnen we grondafvoerleidingen eenvoudig ontstoppen. De leiding wordt dan schoongespoeld, zodat restanten van de verstopping verdwijnen.

Een ander belangrijk onderdeel van rioolreiniging is een rioolontluchting. Door gebrekkige ontluchting van de afvoer van het riool ontstaat vaak een vervelende rioolstank. Wilt u uw riool ontluchten? Rioolstank is vaak het gevolg van een lekkage aan het riool. Door middel van een rioolinspectie kunnen wij het lek voor u opsporen en natuurlijk nadien repareren. Zo bent u altijd snel af van een nare lucht in uw woning.

Rioolreiniging uitvoeren

Overweegt u een rioolreiniging? Schakel dan uw expert van J.G. Riooltechniek in! Zo kunt u voor een gering bedrag veel ongemak en kosten besparen. Voor vragen kunt u altijd met ons bellen op 085 - 106 14 57 of ons contactformulier invullen.