Rioolrenovatie Venlo

In Venlo en omgeving staan onze rioolexperts voor rioolrenovatie klaar. Veel rioleringen zijn verouderd en vertonen gebreken. Daardoor ontstaan bijvoorbeeld lekkages. Dit lost u op door middel van vakkundige rioolrenovatie. J.G. Riooltechniek is gespecialiseerd in het renoveren en repareren van uw riolering.

Wij beperken uw kosten door niet uw gehele riolering te vervangen, maar uw bestaande riool op te knappen. U heeft dan een riool dat weer als nieuw functioneert. Wij inspecteren uw riool en reinigen deze. Ook kunnen we uw riool relinen. Schakelt u ons in? Dan voorkomt u toekomstige overlast zoals stank, lekkages of een verstopping.

Rioolrenovatie door relinen

Is uw riolering aan renovatie toe? Dan kunt u er voor kiezen om uw riolering te laten relinen. Met een speciale techniek creëren we met versterkt polyester een nieuwe laag aan de binnenkant van uw riolering. Nadat de liner is uitgehard, is uw riolering weer lucht- en waterdicht. Op die manier gaat uw riolering weer decennia lang mee. Deze methode wordt ook wel de kousmethode genoemd. Voordat we kunnen gaan relinen voeren we een rioolinspectie uit. Dit is om eventuele grote gebreken in kaart de brengen. Het kan zijn dat hier een vervangend stuk riool geplaatst moet worden. Vervolgens is het van belang dat de leidingen zo schoon mogelijk zijn. Hiervoor wordt een rioolreiniging aangeraden. Deze methode van rioolrenovatie is bovendien voordelig omdat er geen complete vervanging van het rioolstelsel nodig is.

Waarom kiezen voor relinen?

  • Minimaal hak- en breekwerk
  • Sneller dan een complete renovatie
  • Groot deel van leidingen kan blijven zitten.

Wilt u meer over rioolrenovatie of rioolreparatie weten in Venlo? Neem dan contact op met J.G. Riooltechniek. Vul ons contactformulier in of maak telefonisch een afspraak. U kunt ons bereiken op 085 - 106 14 57