Rookdetectie Venlo

Een rookdetectie in Venlo is uitermate geschikt om kleine lekkages in uw rioolstelsel op te sporen. Deze lekkage zijn vaak zo klein dat ze met het blote oog niet te zien zijn. Een rioolinspectie door middel van een camera is dan ook geen optie. Wanneer een last heeft van rioolstank of rioolvliegjes is de kans groot dat u te maken heeft met een rioollekkage. Gebreken aan uw riolering leiden vrijwel altijd direct tot deze problemen. Wacht u te lang met het aanpakken van deze problemen dan krijgt u te maken met gevolg schade. Dit loopt vaak aardig in de kosten.

Rookdetectie Venlo uitleg

Bij een rookdetectie blazen wij zoals de naam al zegt, rook in uw riolering. Alle openingen zoals wasbakken en gootstenen die in de buurt zitten sluiten wij af, op deze manier weten wij zeker dat op plekken waar te rook naar buiten komt zich een probleem bevind. Een rookdetectie is onderdeel van onze rioolinspectie. Een andere mogelijkheid tot inspectie is de camera inspectie. Deze is geschikt voor wanneer grotere problemen aan het riool verwacht worden. Hierbij kunt u denken aan een verstopping door bijvoorbeeld wortelgroei of wanneer de riolering op leeftijd is en de status ervan in kaart gebracht dient te worden.

U hoeft zich geen zorgen te maken dat een rookdetectie schadelijk is voor uw gezondheid. Een rookgenerator blaast een speciale rookvloeistof in de riolering, deze is geheel milieuvriendelijk. Mocht er zich geen rioollekkage voordoen, dan zal de rook de riolering weer verlaten op de plek waar het ook binnen is gekomen.

Rookdetectie Venlo inschakelen

Heeft u het vermoeden dat u problemen heeft met uw riolering maar komt u er niet achter wat er nou daadwerkelijk speelt? Schakel de hulp in van J.G. Riooltechniek en laat een rioolinspectie uitvoeren. Door middel van een rookdetectie of camera inspectie weet u snel wat er aan de hand is. Eenmaal opgespoord kunnen wij u natuurlijk ook helpen bij het oplossen van het probleem. Of het nu gaat om een riool te ontstoppen of u een complete rioolrenovatie nodig heeft, wij regelen het voor u. Bel ons nu op 085 - 106 14 57 en vraag naar de mogelijkheden. Heeft u geen haast maar wilt u wel graag contact met een van onze rioolspecialisten? Vul dan ons contactformulier in.